Espanjalainen keittiö: Eva Simola
3,00 €
Eva Simola on asunut Espanjassa toistakymmentä vuotta ja omaksunut paikallisen ruokakulttuurin espanjalaisen miehensä avulla. Kirjaansa hän on kerännyt tyypillisen espanjalaisten perusruokien ja perinteisten herkkujen ohjeita. Mukana on runsaasti myös kevyehköjä ruokia. Valtaosa syntyy suomalaisista raaka-aineista. Eksoottisempia aineksia sisätävät ohjeet on tarkoitettu ruoanlaittoon paikan päällä eli ne palvelevat niitä lukuisia suomalaisia, jotka asuvat osan vuodesta Espanjassa ja haluaisivat oppia käyttämään paikallisia kaloja ja vihanneksia.
Ruokaohjeiden lisäksi kirjassa on laaja luku Espanjan gastronomiasta. Siinä käsitellään ruoka-aineita, alueellisia keittiöitä, ravintoloita ja tapakulttuuria. Turisteja varten on kirjan loppuun sijoitettu myös ruokasanasto.
1 varastossa
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.