Porokylänkatu 29, 75530 Nurmes 045-1616462 sananhelina@sananhelina.fi

Hannu Alho, Pekka Heinälä, Kalervo Kiianmaa, Tuuli Lahti, Antti Murto: Rahapeliriippuvuus

10,00 

Suomalaiset ovat innokkaita rahapelaajia. Suurin osa suomalaisista pelaa ainakin satunnaisesti rahapelejä.

Rahapelaaminen on ongelma noin kolmelle prosentille suomalaisista, kolmasosalla heistä on rahapeliriippuvuus. Rahapeliriippuvuus luokitellaan riippuvuushäiriöihin kuuluvaksi sairaudeksi.

Rahapeliriippuvuus on ensimmäinen suomenkielinen rahapeliongelmiin laaja-alaisesti paneutuva teos.

Kirjassa käsitellään rahapeliongelman syntymekanismeja, altistavia tekijöitä, tunnistamista sekä tuki- ja hoitomuotoja. Lisäksi kuvataan rahapelaamiseen liittyviä käsitteitä, rahapelaamisen sääntelyä, rahapelihaittojen ehkäisyä sekä nuorten, ikääntyvien ja maahanmuuttajien rahapeliongelmiin liittyviä erityiskysymyksiä.

Rahapeliongelmien varhainen tunnistaminen ja hoito on tärkeää muun muassa sen aiheuttamien haittojen vähentämiseksi. Ajanmukaiset, monipuoliset ja laaja-alaiset tiedot rahapeliongelmasta luovat hyvän perustan vaikuttavalle ehkäisylle ja hoidolle.

Rahapeliriippuvuus on tarkoitettu kaikille, joilla on rahapeliriippuvuus tai lievempiä rahapeliongelmia sekä pelaajien läheisille. Kirja soveltuu myös sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla työskenteleville sekä näiden alojen opettajille ja opiskelijoille. Kirja keskittyy rahapelaamiseen, mutta sen tiedoista on hyötyä myös muiden peliongelmien hoidossa.

1 varastossa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hannu Alho, Pekka Heinälä, Kalervo Kiianmaa, Tuuli Lahti, Antti Murto: Rahapeliriippuvuus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *