Porokylänkatu 29, 75530 Nurmes 045-1616462 sananhelina@sananhelina.fi

Markku Graae: Allegoria-intelligenssi – Symbolien ja vertauskuvien opissa

10,00 

FL Markku Graae, 60 vuotta vapaamuurarina kolmannessa polvessa, kirjoittaa vapaamuurariuden muutosvoimasta ihmisessä.

LE DROIT HUMAIN vapaamuurarius tarjoaa miehille ja naisille oppimisprosessin, jonka aikana ihminen voi oppia tuntemaan itseään syvällisesti. Ainoastaan henkilökohtainen oivaltaminen muuttaa ihmistä, kukaan ei voi tajuta mitään toisen puolesta.

Allegoria-intelligenssi on herkkyyttä intuitiivisesti tajuta symbolimerkityksiä ja vertauskuvia, jotka saavat aikaan tietoisuuden muutoksia. Kehittynyt allegoria-intelligenssi tekee mahdolliseksi todellisuuskokemusten keskinäisen jakamisen.

Vapaamuurariudessa ei ole kysymys salaisuuksista sanan tavanomaisessa merkityksessä vaan todellisuuskokemuksista, joita voidaan sanoittaa vain symbolien, tarinoiden ja vertauskuvien avulla.

LE DROIT HUMAIN vapaamuurariudessa yksilön ajattelu on vapaata eikä seuraa valmiita tulkintoja tai selitysmalleja. Siksi Graae puhuu ja kirjoittaa, kuten kaikki vapaamuurarit, vain oman kokemuksensa ja ymmärryksensä pohjalta.

Graae on Kansainvälinen Vapaamuurarijärjestö Miehille ja Naisille LE DROIT HUMAIN Suomen Liitto ry:n jäsen vuodesta 1959.

Varasto loppu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Markku Graae: Allegoria-intelligenssi – Symbolien ja vertauskuvien opissa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *