Porokylänkatu 29, 75530 Nurmes 045-1616462 sananhelina@sananhelina.fi

Prässi: Jarmo Stoor

24,90 

Kesän 2018 EM-kisoissa Sofian urheiluhalli on sakeanaan tuskanhiestä sekä votkan, valkosipulin ja mahorkan huumaavista tuoksahduksista. Kaiken yllä leijuu piinkova voittamisen halu.

Prässi on tositapahtumiin perustuva kertomus maailman pisimmästä kädenvääntöottelusta ja ihmisestä sen keskiössä.

Jarmo vääntää kättä. Hän kilpailee. Euroopanmesta-ruuspöydässä kilpailun puristuksessa elämä kulkee hänen silmiensä edessä. Hiki tutisee iholla ja koko kroppa on maitohapoilla. Onko Jarmo lujaluonteinen urheilija, joka antaa kaikkensa yleisön edessä? Vai isoja kiviä kääntävä pikkupoika isän katseen alla? Vaiko punatukkainen punkkari vastassaan oman mielensä haamut?

Jarmo vääntää hikisenä kättä ja tekee välillä huumorinkin ryydittämän matkan itseensä. Olisiko tämän elämän voinut elää paremmin, tai ainakin toisin? Kirja kertoo väkevästi ja lämminhenkisesti siitä, mistä kumpuaa voima nousta taistelemaan ja ylittämään itsensä yhä uudelleen. Miten prässistä voi selvitä?

”Maailman vahvin kirjailija” Jarmo Stoor on Oulussa ja Helsingissä vaikuttava kulttuurin monitoimimies. Hänen laaja tuotantonsa sisältää romaaneja, novelleja, näytelmän ja sarjakuvaromaanin käsikirjoituksen. Stoor on omimmillaan hersyvän humoristisissa, lämminhenkisissä ja yhteiskunnallisesti kantaaottavissa teksteissä. Häntä on kutsuttu Arto Paasilinnan kirjallisen perinteen jatkajaksi ja Arto Salmisen hengenheimolaiseksi. Stoor on kädenväännön moninkertainen SM-kultamitalisti ja kaksinkertainen MM-pronssimitalisti.

1 varastossa

Osastot: ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Prässi: Jarmo Stoor”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *