Porokylänkatu 29, 75530 Nurmes 045-1616462 sananhelina@sananhelina.fi
Ale!

Rakkauden kiirastuli: Tarja Lappalainen

10,00 

Tarja Lappalaisen Rakkauden kiirastuli tempaa lukijansa elävällä ja aidolla tavalla 1300-luvun Skotlantiin ja nuoren Janet Dancortin elämään, jonka sydämen on vallannut linnanherra John de Caleone. Tästä alkaa uskomaton taistelu rakkaudesta ja intohimosta, jonka ylle kiertyy pahansuopuuden ja juonittelujen verkko, johon sotkeutuu osaltaan Saksan maan kuuluisa ritari ja monet valtaa ja mammonaa tavoittelevat. Juonenkäänteet ja tapahtumat seuraavat toistaan – niissä ihmisten raadollisuus käy yhä ilmeisemmäksi ja kauhistuttavammaksi. Kirjan tapahtumat perustuvat osittain tositapahtumiin ja oikeisiin henkilökuvauksiin.

Kirja on samalla kuvaus ihmisluonteista – toinen on valmis uhrautumaan, toinen puolestaan surmaamaan ja tuhoamaan omien päämääriensä saavuttamiseksi. 1300-luvun Skotlannissa vallitsee oman käden oikeus – alempiarvoisen on vaikea saada oikeutta. Kirja on uskomattoman jännittävä seikkailu, jonka loppua voi vain arvailla.

Tarja Lappalainen on kirjoittamisen maisteri (FM), jolla on laaja tuotanto, johon mahtuu niin tietokirjoja kuin proosaa. Hänen useista historiaan keskittyvistä teoksistaan voi mainita tietokirjat Se oli yhtä tulihelvettiä – talvi ja jatkosodan kasvot sekä Stalinin tappamat – Muurmannin suomalaisten pitkä ja musta yö (Docendo). Lappalainen tekee myös kirjoittamisesta väitöskirjaa. Rakkauden kiirastuli on Lappalaisen 22. teos.

2 varastossa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rakkauden kiirastuli: Tarja Lappalainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *