Porokylänkatu 29, 75530 Nurmes 045-1616462 sananhelina@sananhelina.fi

Rei Shimura Havaijilla: Sujata Massey

3,00 

Osa-aikaisen tiedusteluagentin työsopimus päättyy ja Rei Shimura päättää palata Kaliforniaan. Hänen isänsä toipuu parhaillaan aivoverenvuodosta ja tarvitsee hoivaa.

Kotirauha rikkoontuu, kun Kalifornian Shimurat Kutsutaan Havaijille viettämään suvun patriarkan 88-vuotispäivää. Kaikki ovat ällikällä lyötyjä! Kukaan koko klaanista ei ole tiennyt, että muinaisen isotädin jälkeläisiä elelee niinkin lähellä.

Rei huomaa pian, että uusilla sukulaisilla on paljon enemmän mielessään kuin pelkät syntymäpäiväkekkerit. He haluavat apua saadakseen takaisin arvokkaan rantatontin, joka heiltä on anastettu toisen maailmansodan melskeissä.

Rein etsivänvaistot heräävät, mutta tutkimukset pysähtyvät kuin seinään, kun maastopalo pyyhkäisee vaarallisen läheltä vieraiden loma-asuntoa. Kaiken kukkuraksi teini-ikäistä serkkupoikaa syytetään palon sytyttämisestä.

Onneksi hätiin rientää Rein entinen työnantaja, joka on purjehtinut ystävineen Havaijille. Kuumaakin kuumempi viikko on tiedossa, kun paikalle pölähtää vielä vaimonsa jättämä Hugh Glendinning.

Massey tarjoaa Rei Shimura -sarjan viimeisessä osassa aimo annoksen huumoria, jännitystä sekä mojovan yllätyksen, jota amatöörietsivän innokkaat fanit ovat saattaneet jo odottaakin.

1 varastossa

Osastot: ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rei Shimura Havaijilla: Sujata Massey”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *