Porokylänkatu 29, 75530 Nurmes 045-1616462 sananhelina@sananhelina.fi

Sodan pitkät varjot – Taistelujen jäljet ennen ja nyt: Bair Irincheev & Sergei Larenkov

10,00 

Upeasti rakennettu, nykyisyyttä ja historiaa ainutlaatuisella tavalla yhdistävä valokuviin perustuva tietoteos tarjoaa elävän aikamatkan Suomen sotahistoriaan.

Kirjassa on kronologisessa järjestyksessä 80 ”ennen ja nyt” -kuvakollaasia, joissa sama kohde esittäytyy limit-täin sekä talvi- ja jatkosodan vuosina että nykypäivänä. Kuva-aineiston kerääminen, tunnistaminen, kuvaaminen ja yhdistäminen on ollut valtava projekti, joka on kestänyt yhteensä viisi vuotta ja vienyt tekijöitä aina Tolvajärven erämaamaisemista Punavuoren kulmille Helsingissä.
Keskeisessä asemassa ovat Karjalankannaksen ja Laatokan Karjalan taistelupaikat: Summa, Tolvajärvi, Kollaa jne. Lisäksi kirjassa esitellään kaupunkien pommitustuhoja ja taistelujen jälkiä mm. Helsingissä, Sortavalassa ja Viipurissa.

Kuhunkin kuvaan liittyy lyhyt sotahistoriallinen katsaus suomeksi ja venäjäksi. Katsaukset perustuvat jo julkaistujen teosten lisäksi uusiin suomalaisiin ja venäläisiin arkistolähteisiin.

1 varastossa

Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sodan pitkät varjot – Taistelujen jäljet ennen ja nyt: Bair Irincheev & Sergei Larenkov”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *