Porokylänkatu 29, 75530 Nurmes 045-1616462 sananhelina@sananhelina.fi

Tuuti Piippo: Futuremakers – Inspiroivia naisia, jotka muuttavat maailmaa teknologian avulla

5,00 

Käytämme teknologiaa jatkuvasti, mutta harva meistä tietää, miten se toimii tai ketkä sitä ovat luoneet – saati sitä, että teknologian edelläkävijöiden joukossa on ollut lukuisia naisia.

Tässä kirjassa alalla menestyneet naiset kertovat, kuinka he toteuttavat luovuuttaan ja unelmiaan tieteen ja tekniikan avulla. Uppoudu tarinoihin oman intohimon seuraamisesta, vastoinkäymisten voittamisesta ja maailman muuttamisesta. Esikuvat ohjelmoijasta astronauttiin eri puolilta maailmaa kertovat, kuinka harrastuksesta tulee ammatti ja miten yhteistyön ja innostuksen voima kuljettaa heitä uusille urille.

Kirjan naiset ovat löytäneet intohimonsa teknologia-alalta, mutta kirjan sanoma on laajempi: löydä intohimosi, pidä mielesi avoimena, ole sinnikäs – äläkä luovuta!

Tuuti Piippo opetteli koodaamaan ensimmäiset nettisivunsa 11-vuotiaana. Nyt hän kirjoittaa työkseen kirjoja, kertoo edelläkävijöiden tarinoita ja asuu teknologiaosaamisen ytimessä San Franciscossa.

1 varastossa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuuti Piippo: Futuremakers – Inspiroivia naisia, jotka muuttavat maailmaa teknologian avulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *