Porokylänkatu 29, 75530 Nurmes 045-1616462 sananhelina@sananhelina.fi

Pelit + lelut

Vinkit koko perheen yhdessäoloon ja mukavaan tekemiseen!

Suomi-ralli – koko perheen peli

Suomiralli peli on todella kiva uutuus koko perheen peliksi! Kyseessä on tietovisa, jossa on kysymyksiä aikuisille ja omat kysymykset lapsille. Samalla Suomi tulee tutuksi, kun ralliautoilla reissataan ympäri maata! Sananhelinä suosittelee++++! Pelin hinta 27,90.

Ihanat Mauri Kunnaksen jouluaiheiset palapelit koko perheen yhdessäoloon!

Mauri Kunnaksen kuvittamat, lumoavat palapelit kokoavat koko perheen yhteiseen puuhaan! Valikoimassa 1000 palan, 500 palan ja 2*40 palan jouluiset aiheet. Hinnat alkaen 9,90.

Anna lahjaksi aikaa ja yhdessäoloa – hanki Aikalaatikko!

Onko joka paikka täynnä tavaraa? Etkö keksi, mitä ihmettä antaisit lahjaksi? Tässä on ratkaisu: anna lahjaksi lapselle, lapsenlapselle, kummilapselle tai puolisolle jotain ainutlaatuista ja erityistä…aikaa ja yhdessäoloa! Aivan ihana idea: aikalaatikko sisältää juhlallisen ”lupauskäärön”, jossa tehdään sopimus yhdessäolosta. Laatikossa on 96 korttia, joissa on valmiiksi mietitty mitä mukavaa yhdessä voidaan puuhata: käydä kalassa, leipoa kakku, laulaa laulu jne. Tehtävät voidaan sopia tehtäväksi esim. vuoden aikana tai pidemmällä aikavälillä. Huippua!

Taikamassa, josta et malta päästää irti!

Taikamassan parissa ei aika käy pitkäksi! Se on ihanan tuntuista, venyvää ja pehmoista massaa, josta voit rakennella kaikenlaista. Sopii myös muoteilla muotoiltavaksi. Kun hankit myös kätevän kaukalon, on massan muokkaaminen siinä helppoa ja siistiä. Ja tämän voit muokata uudelleen, uudelleen ja uudelleen! Mikä on sinun lempparivärisi? Massa tutustumishintaan 15,90 ja kaukalo 9,90.