Porokylänkatu 29, 75530 Nurmes 045-1616462 sananhelina@sananhelina.fi
#_LOCATIONMAP

Päiväys ja aika
Date(s) - 23.04.2018
09:00 - 18:00

Kategoriat Ei Kategoriat


 

”Seisoin omassa keittiössäni ja tuijotin kiväärin piippuun. En olisi ikinä uskonut, että niin voisi käydä.” – Maria Kallio

Sananhelinässä Kirjan ja ruusun päivän tapahtuma koko päivän klo 9-18!

Varmista, että saat oman kirjasi, sillä se on todellakin saatavana vain YHDEN PÄIVÄN ajan. Kirjoja on rajoitettu määrä, joten kannattaa olla nopea.

Turmanluoti, Leena Lehtolaisen jännittävä pienoisromaani!

Leena Lehtolaisen pienoisromaani Turmanluoti on Kirjan ja ruusun päivän erikoisteos. Kirjan ja ruusun päivää vietetään tänä vuonna 23.4. kampanjakirjakaupoissa kautta maan.

Kirja saatavissa vain maanantaina 23.4.2018

Tuttuun tapaan erikoisteosta jaetaan kaupan päälle jokaiselle vähintään 15 eurolla kirjoja ostavalle asiakkaalle. Kirja on saatavissa vain 23.4., eikä sitä voi hankkia milloinkaan tapahtumapäivän jälkeen.

Leena Lehtolainen, yksi rakastetuimmista suomalaisista dekkaristeista, on kirjoittanut mukaansa tempaavan spinoffin supersuositusta Maria Kallio -sarjasta. Ensimmäinen Maria Kallio -romaani ilmestyi 25 vuotta sitten, ja kirjailijalla on kymmeniätuhansia vannoutuneita faneja. Tämä teos on pakko saada, sillä kirjan juonenkäänteet saattavat kaikua myös tulevissa teoksissa.

Antti Sarkela, rikoskomisario Maria Kallion aviomies, yllättää perheensä ryhtymällä metsästämään. Hän hankkii metsästäjäntutkinnon ja aseenkantoluvan sekä pääsee tutun kautta nopeasti Siuntioon jahtiporukkaan. Antti kuvittelee metsässä liikkumisen ja hirvestyksen olevan mukavaa vastapainoa tutkijantyölle. Uutta ajateltavaa tulee kerralla liikaa, kun yksi hirvestäjä kuolee vahingonlaukaukseen. Vai onko se vahinko? Kun epäilevät katseet kohdistuvat myös Anttiin, on Maria Kallion vaikea pysyä erossa raaseporilaiskollegoiden hoitamasta rikostutkinnasta.