Porokylänkatu 29, 75530 Nurmes 045-1616462 sananhelina@sananhelina.fi

Juhlitaan juhannusta!

Kesän kohokohta Juhannus on aivan lähellä. Nautikaamme kesästä luonnonhelmassa vaikkapa kirjoja lukien tai omien rakkaiden harrastustemme parissa. Nyt kannattaa rentoutua ja imeä itseensä energiaa kesästä  – satoi tai paistoi!

Kanta-asiakasbonusten käyttöjakso ajalla 1.7.-31.8.2018

Alkuvuoden kertyneet kanta-asiakasbonukset voit käyttää hyväksesi heinä-elokuun aikana. Pyydä bonuskertymätietosi sähköpostilla, soita tai tule käymään! Ja muistathan, että viimeisimmän bonuskertymäsi näet myös kassakuitin alalaidasta.

Heinäkuussa on hintahulinat päällä!

Haluamme olla innostamassa niin Sinua kuin perheesi pienimpiäkin lukuharrastuksen pariin. Siispä päätimme tullettaa heinäkuussa kunnolla kirjojemme hintoja: tarjoamme KAIKKI kirjat -50% alennuksella – myös jo alennetuista hinnoista. Tarjous EI koske oppikirjoja, kotiseutukirjoja tai erikoismerkittyjä kirjoja. Nyt siis kannattaa tulla hankkimaan itselleen ne kirjat, joita on aina halunnut lukea ja omistaa. Lukeminen tekee hyvää, niin sielulle kuin kehollekin, sillä lukemisen rentouttavat vaikutukset ovat aivan totta. Mieli kaipaa lepoa ja kirjat ovat siihen mitä parhain tapa.

Tervetuloa Kirjakauppa Sananhelinään – palvelemme sinua iloisella asenteella!

Kesterveisin: Juho, Maikku ja Heli