Porokylänkatu 29, 75530 Nurmes 045-1616462 sananhelina@sananhelina.fi

Rakkautta etsimässä: Renata Gogola-Tolvanen

(1 tuotearvio)

15,00 

Rakkauden etsiminen vei Puolassa syntyneen Renata Gogola-Tolvasen maailmaan, joka on useimmille vieras. Renata luuli löytäneensä jotain ihmeellistä, josta suurin osa ihmisistä ei tiedä mitään. Hän alkoi meditoida ja joogata sekä luki ahkerasti new age- kirjallisuutta. Renata ennusti tarot- korteista ja paransi reikin avulla. Hän edistyi nopeasti ja kundalinikäärme heräsi.

Seitsenännen eli kruunuchakran saavuttaminen ja kolmannen silmän avautuminen avasivat portin näkymättömään maailmaan. Renata eli kahdessa maailmassa yhtä aikaa ja näkymätön oli jopa todellisempi kuin näkyvä. Renata sai oman kosmisen oppaan, enkelin, joka opetti hänelle asioita mystisestä ja salaperäisestä uudesta maailmasta.

Vatsatanssiharrastus vei Renatan Egyptiin, jonka pyramidialueella hän koki voimakkaasti olleensa siellä aikaisemminkin. Oliko hän ollut aikaisemmassa elämässään egyptiläinen? Miksi faaraoiden kuvien katsominen aiheutti hänessä niin voimakkaan tunnekuohun?

Mukaansatempaava kirja kertoo Renatan ihmeellisen tarinan ja sen, miten hän selvisi hengissä kaikesta kokemastaan salaperäisen suojelijan, Jeesuksen avulla. Kirja kertoo rehellisesti, kuinka petollinen näkymätön maailma voi olla. Kirja ei ole fiktiota, vaan kaikki siinä kerrottu on oikeasti tapahtunut.

 

Varasto loppu

1 arvio tuotteelle Rakkautta etsimässä: Renata Gogola-Tolvanen

  1. Mirja Puukko

    Kirja on hyvä ja haluan sen antaa ystävälle lahjaksi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *